Markedsdag på Hygga

Marked og moro på Hygga i sommer

Det er ikke måte på flotte arrangementer på feriestedet vårt Hygga som feirer sitt utrolige 100 års jubileum i år. Markedsdagen på feriestedet vårt den 29. Juni er et spennende arrangement å få med seg.

Vi går 100 år tilbake i tid

I anledning 100 års jubileet til Hygga arrangerer vi en helt spesiell markedsdag der vi forsøker å gjenskape stemning og miljø for 100 år siden.

Markedsdagen på Hygga er et åpent arrangement som varer fra klokka 11:00 om formiddagen til klokka 16:00 om ettermiddagen. Her blir det salg fra trivelige boder med produkter som blant annet hjemmelaget øl fra Åja produkter, og salg av siruper og gelèr for ikke å glemme lefser og brød, hjemmestrikkede produkter og mye annet spennende som eksempelvis gårdsprodukter fra Sand gård, pølsesalg, bilder og mye annet.

Det blir også en egen sommerkafè på Hygga med salg av vafler, kaffe, brus og mye annet godt. Unni Svendsen tar med takke og skal steke sveler. I tiillegg blir det arrangert konkurranser og lek.

Etter det offisielle programmet på markedsdagen blir det en egen middagsfest for alle som har hjulpet til. Det er viktig å minne om at under dette arrangementet skal alle hjelpere og selgere ha på seg antrekk fra 1919. Ta kontakt med Evy dersom du trenger innspill og hjelp til dette.

Spørsmål eller ønske om å bidra på arrangementet kan rettes til:
Evy på telefon 48 10 08 73 eller melding via Facebook.