Lørdagssmøteplass På Rorbua

Skrevet av FiO Møteplasser | 13. oktober 2012
Finnmarkslaget i Oslo har gleden av å invitere til fast "Lørdagstreff" på Rorbua, Aker brygge. Finnmarkslaget i Oslo har hatt flere prøveoppstart av nytt "Lørdagstreff" en stund. Dette har blitt en kjempesuksess for laget. Vi satser for fullt hver lørdagen fremover, og vi håper at vi blir enda flere for hver gang.

Finnmarkslaget i Oslo har hatt fast møteplass på Rorbua på Aker Brygge i mange år, og nå kjører vi også i gang med "Lørdagstreff", så sett av lørdager fra klokken 1400 til ca 1600.

Hensikten med å møtes er å treffe gamle kjente og få nye bekjente - med andre ord skape nettverk. Treffet er totalt uformell i den forstand at vi på lik linje med øvrige gjester kan ta del i Rorbua velfylte kafé og bar - og prate kjenning som bare utflytta Finnmarkinger kan.

Rorbua ligger veldig sentralt til på Aker Brygge og har både ute og inneservering av meget god nordnorsk kvalitetsmat mat og drikke.

Vi har også gjort en liten avtale for billigere øl, og det er bare å si du er fra Finnmarkslaget. Det er også reservert egen krok for oss.

Spre ordet videre til alle Finnmarkinger dere kjenner.

Hilsen Finnmarkslaget i Oslo

Rorbua ligger veldig sentralt til på Aker Brygge og har både ute og inneservering av meget god nordnorsk kvalitetsmat mat og drikke.

Vi har også gjort en liten avtale for billigere øl, og det er bare å si du er fra Finnmarkslaget. Det er også reservert en egen krok for oss.