Verdens beste barnehelg

posted in: Aktiviteter | 0

Barnehelg på Hygga 11.-13. august 2017

Det ble fullt hus på Hygga denne helga, til sammen 20 barn i aldersgruppen 2-13 år som koste seg med 7 kamp, bading, fiske og krabbefiske. Hinderløypa ble en stor suksess dette året også, så en stor takk til «gutta» som fikset denne. I tillegg hadde vi sekkeløp og epleløp. Lørdagen ble avsluttet med vannballongkasting på de voksne som var tøffe nok til å stille opp, selv om de først ikke visste hva de hadde meldt seg til.

Takker også alle voksne for en super innsats både ute og inne for at barna skulle få et godt minne fra denne helgen.
Det var ikke vanskelig å få nye medlemmer denne helgen  (6 voksne og 7 barn), som ønsker å komme tilbake så snart det lar seg gjøre.

 

En av deltagere Celine (13) har beskrevet helgen:

På Hygga har vi noe som heter barnehelga. Det arrangeres hvert år en uke før skolestart. Alle kom blide og glade på fredagen.
Barna fikk gratis opphold og mat hele helga.

På fredagen hadde barna pølsefest og bli-kjent-leker.

Lørdag våknet barna til en god frokost. Etter det var det krabbefiskekonkurranse. Alle barna var dyktige fiskere på hver sin måte, noen fikk krabber og noen fanget sjøstjerner og en av gutta fikk en fisk og en liten ål. Etter krabbefiske og bading kom barna hjem til en god lunsj.

Mens barna spiste ble det gjort klart for hinderløyper og små konkurranser som de skulle gjøre etter hvert. Alle barna hadde det veldig gøy og avsluttet med vannballongkasting på de voksne, som etter hvert utviklet seg til (kontrollert) vannkrig.

Alle vant i lagkonkurransen og ble premiert med en pose godteri til hver og en.
Ungene grillet selv pølser, kjøtt- og kyllingkaker som ble servert med pommes frites, salat og hvitløksbrød. Grillet marsmallows, is og brus hører også til på en barnehelg.  Ingen gikk sultne fra bordet ? Fisken ble også kokt og smakte fortreffelig.

Etter maten ble det trampolinehopping og leking på lekeplassen. Da det ble mørkt fikk barna hvert sitt lysarmbånd som også kunne blinke.
Søndag var avslutningsdag, men de fleste ble til langt på ettermiddag fordi det var så fint vær. Det ble hygge både på Hygga og på brygga.

 

Alle var fornøyde etter denne helgen og ønsket å komme tilbake en annen gang.

 

Hilsen Celine

[columns] [span4]

[/span4][span4]

[/span4][span4]

[/span4][/columns]