Turgruppa med skogstur til Strømsdammen torsdag 11. november 2010

Skrevet av Kristin Wiik | 14. november 2010
Posted in FiO Nyheter
Turgruppa med skogstur til Strømsdammen torsdag 11. november 2010
Vi var 8 glade turgåere på stien opp til Strømsdammen fra Bogstad badeplass. Det var minus 2 grader i luften og opphold da vi startet.

Fin skogsvei den første kilometern,forbi jorder og noen små koselige røde hus. Før vi kom oss inn på den forholdsvise bratte stien opp til dammen hvor vi gikk i en lun og litt trolsk skog. Over to broer, og i denne "kinotiden" som nå viser "Trolljegeren", var det lett å bli revet med da vi hørte noen skumle lyder inne fra mørket........!

Da vi kom fram til dammen, som forøvrig var lett islagt, fikk vi pusten tilbake og pulsen i normal rytme igjen, og vi var enige om at stigningen opp var god for både kropp og sjel, og veldig bra for lår og rumpe, tillegg! Vi tok oss en velfortjent pause med litt drikke og god stemning mens snøen begynte å dale lett foran hodelyktene våre.

Tilbake gikk vi skogsveien som førte oss innom Bogstad Gård, hvor vi fikk tatt noen bilder. Litt leit at jeg hadde glemt å sette kameraet på riktig pixel før vi startet turen,(viktig for å kunne legge inn bilder på fio nettet) noe jeg oppdaget da vi kom ned til Bogstad Gård. Derfor er det kun bilder fra innspurten her, denne gang, sorry! Takk for en herlig tur, vi ses igjen! Hilsen oss alle sammen!