Finnmarkslaget i Oslo søker flere nettredaktører/publiserer

Skrevet av Jon Lyder | 18. mars 2010
Posted in FiO Nyheter
Finnmarkslaget i Oslo søker flere nettredaktører/publiserer
Finnmarkslaget sine nettsider er i sterk vekst og vi ønsker å utvide vår stab med redaktører/publisere. Vi søker etter deg som kan eller ønsker å lære hvordan man kan publisere artikler, bilder, videoer, nyhetsbrev, Wiki, forum, gjestebok, youtube, Facebook, Twitter og masse mere på våre nettsteder.

Finnmarkslaget har i dag eget nettsted, finnmarkslaget.no, som vi ukentlig oppdaterer. Egen Facebook gruppe og Twitter kanal har vi også fått satt opp. Disse oppdateres nesten samtidig som vi oppdaterer vår egen nettside.

Det som vi ønsker er enn eller flere:

Nettredaktør
Er sammen med webansvarlig ansvarlig for at finnmarkslaget.no, Facebook gruppene, Twitter kanalen blir oppdatert etter aktivitetsmål og at publiserte saker er i tråd med Redaktørplakaten og Vær varsom plakaten. Har også ansvar for å holde regelmessige redaksjonsmøter, utforme og følge en langsiktig strategi og koordinere med resten av laget. Vil også være medredaktør for by og bygdelagets nettsider (BBF). Gode redaksjonelle, leder og motivasjon egenskaper er en stor fordel.

Virksomhetsredaktører/publisere
Er sammen med nettredaksjonen ansvarlig for at sine virksomhetsområder på finnmarkslaget.no blir oppdatert etter aktivitetsmål og at publiserte saker er i tråd med Redaktørplakaten og Vær varsom plakaten. Har også ansvar for å være med på regelmessige redaksjonsmøter, samt utforme og følge en langsiktig strategi og koordinering for sitt virksomhetsområde. Gode redaksjonelle, leder og motivasjon egenskaper er en stor fordel.

Ta kontakt med:
Webansvarlig Jon Lyder på e-post
jon.lyder@gmail.com Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller mobil 97727273.
Ta kontakt så finner vi løsninger som passer både deg og laget.

Hilsen Jon Lyder
Webansvarlig
Finnmarkslaget i Oslo
www.finnmarkslaget.no