Grasrotandelen

Hvordan støtte Finnmarkslaget i Oslo med en SMS?

Grasrotandelen_logo_RGB Skriv inn koden "GRASROTANDELEN 984325088" og send teksten til 2020. Fra 1. mars 2009 kunne du som spiller hos Norsk Tipping velge å støtte Finnmarkslaget i Oslo med inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.
Grasrotandelen (Organisasjonsnummer 984325088)
Fra 1. mars 2009 kunne du som spiller hos Norsk Tipping velge å støtte Finnmarkslaget i Oslo med inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Vil du støtte Finnmarkslaget i Oslo?
Når du skal levere spill vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen. Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Det betyr at når du opplyser at du vil støtte FiO, så vil laget motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i år.

Hvordan støtte Finnmarkslaget i Oslo?

SMS:
Du støtter FiO enkelt ved å sende en SMS:
Skriv inn koden "GRASROTANDELEN 984325088" og send teksten til 2020
(Tjenesten er gratis)

På Internett
Logg deg inn med kort og kortleser og velg "Min side", deretter "Grasrotandelen".
Her kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og enkelt knytte deg til.

Kommisjonær
Når du leverer spill hos kommisjonæren sier du at du vil støtte Finnmarkslaget i Oslo med GRASROTANDEL. Kommisjonæren skal da søke opp mottakeren for deg på terminalen.

Hvor mye blir det?

Trykk på HER for å se hvor mange grasrotspillere vi har og hvor mye vi får på denne ordningen.